Welkom in ons restaurant!

Beste gast

De afdeling HTV (Horeca, Toerisme en Voeding) van RSG Lingecollege heet u welkom op haar restaurantpagina.

In het kader van de opleiding bereiden wij gevarieerde diners. We serveren deze aan onze gasten tegen een aantrekkelijke prijs die afhankelijk is van de avond waarop u de reservering maakt, dit ziet er als volgt uit:

  • Voorgerecht               € 2,25 
  • Hoofdgerecht             € 4,50
  • Nagerecht                  € 2,25

De prijzen zijn exclusief drank.

U kunt alleen contant betalen. We zijn bezig met een pinapparaat.

Aan de rechterkant van deze pagina kunt u zien op welke data de menu’s worden geserveerd.

I.v.m. de lestijden en de leeftijd van onze leerlingen zijn wij verplicht ons aan de volgende tijden te houden:

  • Ontvangst gasten:                  17.45 uur
  • Einde diner:                            19.15 uur

(uiteraard met uitloop van +/- een kwartier door een gastvrije instelling van onze leerlingen).

Met dieetwensen kunnen wij helaas geen rekening houden, natuurlijk kan op verzoek wel rundvlees of een vegetarische vleesvervanging geserveerd worden.

De tafelopstelling is afhankelijk van hetgeen de leerling die les krijgt aangeboden. Dit houdt in, dat u over het algemeen dineert aan een tafel met het gezelschap waarvoor u heeft gereserveerd. Heeft u vragen of opmerkingen, bijvoorbeeld over de tafelopstelling, vermeld het bij de reservering onder 'vragen en opmerkingen'. 

Voor groepen groter dan 4 personen kunt u alleen in overleg reserveren. Stuurt u dan een e-mail naar onderstaande e-mailadres en vermeld in de mail uw naam, telefoonnummer, de grootte van uw gezelschap en de datum waarop u wenst te reserveren.

N.B.

Met bovenstaande informatie is uitgegaan van de exameneisen die aan onze leerlingen worden gesteld.

Als u binnen 5 dagen nog geen bevestiging heeft ontvangen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om nogmaals te mailen naar restaurant@rsglingecollege.nl.

Het bezoekadres is:

  • Teisterbantlaan 2
  • Lokaal 013
  • 4006 EB Tiel

Reserveren

Restaurant

Mutatie reservering

Voor uitgebreide vragen of wijzigingen op uw reservering kunt u mailen naar restaurant@rsglingecollege.nl.

 

Menu (31 oktober 2014) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

 

Gebonden champignonsoep

*

Gebakken kipsnitsel met kerriesaus

Gebakken aardappelen met mayonaise

Aardappel rozet

Gestoofde courgette

Gevulde tomaat met mais

Witlofsalade

*

IJs met vruchten en slagroom

 

****************************************

Menu (7 november 2014) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

 

Huzaren salade met toast en boter

 

*

 

Gegrilde kipfilet met kruidenboter

 

Stro-aardappelen

 

Gekookte aardappel

 

Courgette spaghetti

 

Gebaseerde andijvierolletjes 

 

Rode koolsalade

*

Rozijnenbavarois op melkbasis

****************************************

Menu (14 november 2014) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Grapefruit cocktail

*

Kipfilet met druivensaus

Rijst timbaal

Aardappel paddestoel

Venkel

Wortel

Komkommersalade

 *

Ananas bavarois

****************************************

Menu (21 november 2014) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Heldere kippensoep

*

Karbonade paprika garnituur

Aardappelpuree

Friet

Broccoli roosjes

Andijvie rolletjes met spek

Rettich salade

 *

IJs met vruchten en slagroom

****************************************

Menu (28 november 2014) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Kerrie soep met brood croutons

*

Schnitzel met citroenvlinder

Aardappeltaart

Gebakken kriel aardappelen

Witlof stronkje gestoofd

Gevulde tomaten met doperwten

Komkommer salade

*

Chocolade custard met slagroom

****************************************

Decemberdiner (5 en 12 December 2014) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

De afdeling HTV (Horeca, Toerisme en Voeding) op het RSG lingecollege is druk bezig het Decemberdiner samen te stellen. Voor de gasten die voor het  Decemberdiner  hebben gereserveerd volgt hier de informatie nog een keer.

Beste gast,

Fijn dat u onze gast wilt zijn bij het december-diner van 5 en 12 december, dat voor de eerste keer door leerlingen van HTV wordt georganiseerd.

Door onderwijsvernieuwing op onze locatie zal het diner minder uitgebreid zijn dan voorgaande jaren

Het verzorgen van het Decemberdiner is voor de leerlingen een examenonderdeel. We noemen dat een handelingsopdracht en wel een heel bijzondere!

De decembermaand is voor de horeca het gastronomisch hoogtepunt van het jaar. Het menu zal voor onze gasten een verrassing zijn en wordt dan ook met uiterste zorg geheim gehouden. De prijs van het 3 gangen menu bedraagt € 9,-.

Vanaf 17.45 uur  wordt u verwacht op de locatie Teisterbantlaan. Tot ongeveer 19.15 uur stellen onze leerlingen alles in het werk om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Om dit december-diner extra cachet te geven verzoeken wij u om uw kledingstijl aan te passen aan deze avond. De dresscode is “december-gala”.

Wij  verheugen ons op uw komst.

****************************************

Menu (9 januari 2015) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Italiaanse salade

*

Gegrilde kalkoensfilet met beurre maître fondue

Gefrituurde wafelaardappelen

Gekookte krielaardappelen

Gebraiseerde preirolletjes

Geglaceerde wortel

Tomaten salade met bieslook ringen

*

Kaneel bavarois met slagroom

****************************************

Menu (15 Januari 2015) 3e jaars

Heldere groentesoep

*

Varkensfilet met champignons

Aardappelpuree

Friet

Preirolletjes

Mini maiskolfjes

Wortel salade

****************************************

Menu (20 Januari 2015) 3e jaars

Heldere groentesoep

*

Varkensfilet met champignons

Aardappelpuree

Friet

Preirolletjes

Mini maiskolfjes

Wortel salade

****************************************

Menu (22 januari 2015) 3e jaars

Gebakken kipsnitsel met kerriesaus

Gebakken aardappelen met mayonaise

Aardappel rozet

Gestoofde courgette

Gevulde tomaat met mais

Witlofsalade

*

Custardpudding met slagroom

****************************************

Menu (3 februari 2015) 3e jaars

Gebakken kipsnitsel met kerriesaus

Gebakken aardappelen met mayonaise

Aardappel rozet

Gestoofde courgette

Gevulde tomaat met mais

Witlofsalade

*

Custardpudding met slagroom

****************************************

Menu (6 februari 2015) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Kip pasteitje

*

Gepocheerde talipa filet met saffraan

Vogelnestje met gemengde groenten

Gevulde tomaat met mais

Tagliatelle

Rodekool salade

*

Flensjes met vruchten

****************************************

Menu (11 februari 2015) 2e jaars

Varkensfilet met champignons

Aardappelpuree

Friet

Preirolletjes

Mini maiskolfjes

Wortel salade

****************************************

Menu (12 februari 2015) 3e jaars

Heldere kippensoep

*

Karbonade paprika garnituur

Aardappelpuree

Friet

Broccoli roosjes

Andijvie rolletjes met spek

Rettich salade

****************************************

Menu (13 februari 2015) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Rissoles van bladerdeeg

*

Gegrilde en gegratineerde botervis

Kritaraki rijst met olijven

Aardappel-paprika chips

Gevulde groene koolbladeren

Roerbakken groenten

Tomatensalade

*

Versfruit met slagroom

****************************************

Menu (17 februari 2015) 3e jaars

Heldere kippensoep

*

Karbonade paprika garnituur

Aardappelpuree

Friet

Broccoli roosjes

Andijvie rolletjes met spek

Rettich salade

****************************************

Menu (18 februari 2015) 2e jaars

Gebakken kipsnitsel met kerriesaus

Gebakken aardappelen met mayonaise

Aardappel rozet

Gestoofde courgette

Gevulde tomaat met mais

Witlofsalade

****************************************

Menu (19 februari 2015) 3e jaars

Schnitzel met citroenvlinder

Aardappeltaart

Gebakken kriel aardappelen

Witlof stronkje gestoofd

Gevulde tomaten met doperwten

Komkommer salade

*

Chocolade custard met slagroom

****************************************

Menu (20 februari 2015) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Bouillon met kervel

*

Karbonaadje met pepersaus

Witlof met ham en kaas

Sperzieboontjes

Aardappelkroket

Rösti

Tomaten basilicum salade

*

Ananas met ijs en slagroom

****************************************

Menu (13 maart 2015) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Krab cocktail met kalkoen en appel

*

Kalkoen tournedos met paprikasaus

Getourneerd aardappeltje

Tarly

Paprika garnituur

Courgette

Appelmoes

*

Rabarberbavarois

****************************************

Menu (20 maart 2015) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

 

Kaaspastei

*

Gepocheerde scholrolletjes met hollandaise saus

Wokkel macaroni

Ratatouille met kaas

Gevuld uitje

Stro-aardappelen

Salade verte

*

Flensjes met gele room

****************************************

Menu (27 maart 2015) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Garnalenkroket

*

Gegrilde zalmmoot kapertjesboter

Lasagne met div groenten en tomaten-mornaysaus

Gegrild tomaatje

Gefrituurd en gepaneerde aardappelparisiënne

Wortelsalade

*

Gebakken meloen in een bakje van bladerdeeg met vanille-ijs

****************************************

Menu (3 april 2015) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Groentesoep

*

Gevuld gehakt met champignonsaus

Bloemkool

Mini maïs

Friet

Aardappelpuree

Komkommer in stroop

*

Meloen met ijs en slagroom

****************************************

 

©2014 RSG Lingecollege

Disclaimer