Welkom in ons restaurant!

De afdeling HTV (Horeca, Toerisme en Voeding) van RSG Lingecollege heet u welkom op haar restaurantpagina.

In het kader van de opleiding bereiden wij gevarieerde diners. We serveren deze aan onze gasten tegen de aantrekkelijke prijs van € 8 per persoon (exclusief drank). U kunt alleen contant betalen. Iedere keer staan andere menu's op het programma. Aan de rechterkant van deze pagina kunt u zien welke menu’s op welke data worden geserveerd.

De tafelopstelling is afhankelijk van hetgeen de leerling die les krijgt aangeboden. Dit houdt in, dat u over het algemeen dineert aan een tafel met het gezelschap waarvoor u heeft gereserveerd. Het is ook mogelijk, dat een ander soort opstelling in het restaurant wordt gemaakt, zoals een carré of blokopstelling. In dat geval zit u niet alleen aan een tafel met uw gezelschap, maar neemt u plaats aan een grote tafel met meerdere gasten. Te allen tijde zit u als gezelschap zo dicht mogelijk bij elkaar.

Heeft u vragen of opmerkingen, bijvoorbeeld over de tafelopstelling, vermeld het bij de reservering onder 'vragen en opmerkingen'. 

U wordt om 17.50 uur verwacht aanwezig te zijn (vanaf 18.00 uur wordt het diner geserveerd) tot uiterlijk 19.45 uur. Het restaurant is gevestigd aan de Teisterbantlaan 2.

Als u binnen 5 dagen nog geen bevestiging heeft ontvangen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om nogmaals te mailen naar restaurant@rsglingecollege.nl.

Reserveren

Restaurant

Mutatie reservering

Voor uitgebreide vragen of wijzigingen op uw reservering kunt u mailen naar restaurant@rsglingecollege.nl.

 

Examen 4e jaars (9,10, 16 en 17 April 2014)

9,10,16 en 17 april zijn de examens van de 4e jaars.

Het is niet mogelijk om het menu eerst in te zien en zal van de dag van examen pas aan u en de leerlingen duidelijk worden gemaakt. 

 9,10,16 en 17 april zitten vol.

de Leerlingen rekenen op u. Zonder u geen examen...

 

 

****************************************

Menu (15 mei 2014) 3e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Zalmmayonaise toast en boter en ravigottesaus

*

Parelhoen kappertjes-roomsaus

Vogelnestjes

Makarnasi met zontomaatjes

Gourgette spaghetti

Gebraiseerde andijvirolletjes met spek

Rode koolsalade

*

Yoghurt bavarois met gembersiroop

****************************************

Menu (22 mei 2014) 3e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Gebonden champignonsoep

*

Gebakken kipsnitsel met kerriesaus

Gebakken aardappelen met mayonaise 

Aardappel rozet

Gestoofde courgette

Gevulde tomaat met mais

Witlofsalade

*

Custardpudding met slagroom

****************************************

Menu (12 juni 2013) 3e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Huzaren salade met toast en boter

*

Gegrilde kipfilet kruidenboter

stro-aardappelen

Gekookte aardappel

Courgette spaghetti

Gebaseerde andijvierolletjes

Rode koolsalade

*

Rozijnenbavarois op melkbasis

****************************************

Menu (19 Juni 2014) 3e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Grape fruit cocktail

*

Kipfilet met druivensaus

Rijst timbaal

Aardappel paddestoel

Venkel

Wortel

Komkommersalade

*

Ananas bavrois

****************************************

Menu (26 juni 2014) 3e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Kip pasteitje

*

Gepocheerde talipa filet met saffraan

Vogelnestje met gemengde groenten

Gevulde tomaat met mais

Tagliatelle

Rodekool salade

*

Flensje met vruchten

****************************************

Contact

 

©2012 RSG Lingecollege

Disclaimer

Site: Vibis