Welkom in ons restaurant!

De afdeling HTV (Horeca, Toerisme en Voeding) van RSG Lingecollege heet u welkom op haar restaurantpagina.

In het kader van de opleiding bereiden wij gevarieerde diners. We serveren deze aan onze gasten tegen de aantrekkelijke prijs van € 8 per persoon (exclusief drank). U kunt alleen contant betalen. Iedere keer staan andere menu's op het programma. Aan de rechterkant van deze pagina kunt u zien welke menu’s op welke data worden geserveerd.

De tafelopstelling is afhankelijk van hetgeen de leerling die les krijgt aangeboden. Dit houdt in, dat u over het algemeen dineert aan een tafel met het gezelschap waarvoor u heeft gereserveerd. Het is ook mogelijk, dat een ander soort opstelling in het restaurant wordt gemaakt, zoals een carré of blokopstelling. In dat geval zit u niet alleen aan een tafel met uw gezelschap, maar neemt u plaats aan een grote tafel met meerdere gasten. Te allen tijde zit u als gezelschap zo dicht mogelijk bij elkaar.

Heeft u vragen of opmerkingen, bijvoorbeeld over de tafelopstelling, vermeld het bij de reservering onder 'vragen en opmerkingen'. 

U wordt om 17.50 uur verwacht aanwezig te zijn (vanaf 18.00 uur wordt het diner geserveerd) tot uiterlijk 19.45 uur. Het restaurant is gevestigd aan de Teisterbantlaan 2.

Als u binnen 5 dagen nog geen bevestiging heeft ontvangen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om nogmaals te mailen naar restaurant@rsglingecollege.nl.

Reserveren

Restaurant

Mutatie reservering

Voor uitgebreide vragen of wijzigingen op uw reservering kunt u mailen naar restaurant@rsglingecollege.nl.

 

Menu (15 mei 2014) 3e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Zalmmayonaise toast en boter en ravigottesaus

*

Parelhoen kappertjes-roomsaus

Vogelnestjes

Makarnasi met zontomaatjes

Gourgette spaghetti

Gebraiseerde andijvirolletjes met spek

Rode koolsalade

*

Yoghurt bavarois met gembersiroop

****************************************

Menu (22 mei 2014) 3e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Gebonden champignonsoep

*

Gebakken kipsnitsel met kerriesaus

Gebakken aardappelen met mayonaise 

Aardappel rozet

Gestoofde sugar snaps

Gevulde tomaat met mais

Witlofsalade

*

Custardpudding met slagroom

****************************************

Menu (12 juni 2013) 3e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Huzaren salade met toast en boter

*

Duitse biefstuk met kruidenboter

Stro-aardappelen

Gekookte aardappel

Doperwten met perzik

Gebaseerde chineesekool

Gegrilde paprika salade

*

Rozijnenbavarois op melkbasis

****************************************

Menu (19 Juni 2014) 3e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Grape fruit cocktail

*

Varkenshaas medaillon met druivensaus

Rijst timbaal

Pommes Dauphine

Venkel

Parijse wortels

Komkommersalade

*

Ananas bavrois

****************************************

Menu (26 juni 2014) 3e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Kip pasteitje

*

Gepocheerde talipa filet met saffraan

Bislookpuree met crème fraîche

Gevulde tomaat met mais

Penne Rigate

Spinazie salade met feta

*

Flensje met vruchten

****************************************

Contact

 

©2012 RSG Lingecollege

Disclaimer

Site: Vibis