Welkom in ons restaurant!

Beste gast,

De afdeling HTV (Horeca, Toerisme en Voeding) van RSG Lingecollege heet u welkom op haar restaurantpagina.

In het kader van de opleiding bereiden wij gevarieerde diners. We serveren deze aan onze gasten tegen een aantrekkelijke prijs die afhankelijk is van de avond waarop u de reservering maakt en ziet er als volgt uit:

  • voorgerecht               € 2,25 
  • hoofdgerecht             € 4,50
  • nagerecht                  € 2,25

De prijzen zijn exclusief drank.

U kunt alleen contant betalen (we zijn nog bezig om een pinapparaat aan te schaffen).

Aan de rechterkant van deze pagina kunt u zien op welke data de menu’s worden geserveerd.

I.v.m. de lestijden en de leeftijd van onze leerlingen zijn wij verplicht ons aan de volgende tijden te houden:

  • ontvangst gasten:                  17.45 uur
  • einde diner:                            19.15 uur

(uiteraard met uitloop van +/- een kwartier door een gastvrije instelling van onze leerlingen)

Met dieetwensen kunnen wij helaas geen rekening houden. Natuurlijk kan op verzoek wel rundvlees of een vegetarische vleesvervanging worden geserveerd.

De tafelopstelling is afhankelijk van hetgeen de leerling die les krijgt aangeboden. Dit houdt in, dat u over het algemeen dineert aan een tafel met het gezelschap waarvoor u heeft gereserveerd. Heeft u vragen of opmerkingen, bijvoorbeeld over de tafelopstelling, vermeldt u dit dan bij de reservering onder 'vragen en opmerkingen'. 

Voor groepen groter dan 4 personen kunt u alleen in overleg reserveren. Stuurt u dan een e-mail naar onderstaande e-mailadres en vermeld in de mail uw naam, telefoonnummer, de grootte van uw gezelschap en de datum waarop u wenst te reserveren.

N.B.
Met bovenstaande informatie is uitgegaan van de exameneisen die aan onze leerlingen worden gesteld.

Als u binnen 5 dagen nog geen bevestiging heeft ontvangen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om nogmaals te mailen naar restaurant@rsglingecollege.nl.

Het bezoekadres is: Teisterbantlaan 2, lokaal 013, 4006 EB Tiel

Reserveren

Restaurant

Mutatie reservering

Voor uitgebreide vragen of wijzigingen op uw reservering kunt u mailen naar restaurant@rsglingecollege.nl.

 

Menu (5 maart 2015) 3e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Italiaanse salade

*

Gegrilde kalkoenfilet met beurre maître fondue

Gefrituurde wafelaardappelen

Gekookte krielaardappelen

Gebraiseerde preirolletjes

Geglaceerde wortel

Tomatensalade met bieslookringen

****************************************

Menu (11 maart 2015) 2e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Karbonade paprika garnituur

Aardappelpuree

Friet

Broccoli roosjes

Andijvie rolletjes met spek

Rettich salade

****************************************

Menu (13 maart 2015) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Krab cocktail met kalkoen en appel

*

Kalkoen tournedos met paprikasaus

Getourneerd aardappeltje

Tarly

Paprika garnituur

Courgette

Appelmoes

*

Rabarberbavarois

****************************************

Menu (17 maart 2015) 3e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Italiaanse salade

*

Gegrilde kalkoenfilet met beurre maître fondue

Gefrituurde wafelaardappelen

Gekookte krielaardappelen

Gebraiseerde preirolletjes

Geglaceerde wortel

Tomatensalade met bieslookringen

****************************************

Menu (18 maart 2015) 2e jaars

Schnitzel met citroenvlinder

Aardappeltaart

Gebakken kriel aardappelen

Gestoofd witlof stronkje

Gevulde tomaten met doperwten

Komkommer salade

****************************************

Menu (19 maart 2015) 3e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Huzaren salade met toast en boter

 

*

 

Gegrilde kipfilet met kruidenboter

 

Stro-aardappelen

 

Gekookte aardappel

 

Courgette spaghetti

 

Gebaseerde andijvierolletjes 

 

Rode koolsalade

****************************************

Menu (20 maart 2015) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

 

Kaaspastei

*

Gepocheerde scholrolletjes met hollandaise saus

Wokkel macaroni

Ratatouille met kaas

Gevuld uitje

Stro-aardappelen

Salade verte

*

Flensjes met gele room

****************************************

Menu (27 maart 2015) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Garnalenkroket

*

Gegrilde zalmmoot kapertjesboter

Lasagne met div groenten en tomaten-mornaysaus

Gegrild tomaatje

Gefrituurd en gepaneerde aardappelparisiënne

Wortelsalade

*

Gebakken meloen in een bakje van bladerdeeg met vanille-ijs

****************************************

Menu (3 april 2015) 4e jaars

Geen reservering meer mogelijk, wij zitten vol.

Groentesoep

*

Gevuld gehakt met champignonsaus

Bloemkool

Mini maïs

Friet

Aardappelpuree

Komkommer in stroop

*

Meloen met ijs en slagroom

****************************************

 

©2015 RSG Lingecollege

Disclaimer